Projectomschrijving

Bij Tachograaf-Specialist bieden we tachograaf inbouw en tweejaarlijkse kalibratie voor alle bussen, van Euro 2 tot zero emissie. Voldoe aan de wetgeving met onze gespecialiseerde diensten voor uw busvloot. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan uw kalibratie in via onze contactpagina.

Het project


Van Euro 2 bussen tot voertuigen met zero emissie, de verplichting tot het hebben van een tachograaf geldt voor al deze voertuigen. Bij Tachograaf-Specialist begrijpen we het belang van het naleven van de regelgeving en zijn we in staat om zowel de inbouw van tachografen als de noodzakelijke tweejaarlijkse kalibratie (of ijken) te verzorgen voor uw gehele wagenpark.

Tachograaf Inbouw en Kalibratie voor Bussen

Of uw wagenpark nu bestaat uit oudere Euro 2 bussen of de nieuwste zero emissie voertuigen, het is essentieel dat elk voertuig is voorzien van een correct geïnstalleerde en gekalibreerde tachograaf. Dit zorgt niet alleen voor naleving van de wetgeving, maar verbetert ook de operationele efficiëntie door nauwkeurige gegevensregistratie van rij- en rusttijden.

Diensten Aanbod

Wij bieden tachograaf inbouw voor een breed scala aan voertuigen, inclusief gespecialiseerde diensten voor bussen. Daarnaast zorgen we ook voor tachograaf kalibratie (ijken), een service die om de twee jaar moet worden uitgevoerd om nauwkeurigheid van uw apparatuur te waarborgen.

Neem Contact Op

Is uw voertuig binnenkort toe aan een kalibratie of heeft het een tachograaf inbouw nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze hoofdpagina of plan direct een kalibratie in via e-mail. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het voldoen aan de tachograafverplichtingen voor uw wagenpark.

Voor busbedrijven die streven naar volledige naleving van de huidige verkeerswetgeving, biedt Tachograaf-Specialist gespecialiseerde diensten aan, waaronder tachograaf inbouw en kalibratie voor Euro 2 bussen en voertuigen met zero emissie. Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.