Projectomschrijving

Klant: Aastagro BV

Voor Aastagro BV hebben we een Scania R144 omgebouwd van een analoge 1318 tachograaf naar de nieuwste VDO 4.1 tachograaf. Met behoud van de originele snelheidsmeter en een nauwkeurig geplaatste Kitas-sensor, is de truck klaar voor internationale controles. Interesse in een tachograaf ombouw voor uw voertuig? Neem contact met ons op!

Het project

Soms zijn er van die projecten die je niet elke week mee maakt, maar het werk wel extra leuk maken. Voor Aastagro BV hebben we een prachtige Scania R144 mogen ombouwen van een oude 1318 analoge tachograaf naar de nieuwste VDO 4.1 tachograaf. Het behoud van de originele snelheidsmeter maakte dit project nog specialer.

Uitdagingen Scania R144

Hoewel de Scania R144 niet meer de nieuwste truck is, blijft het een geliefd model vanwege zijn strakke binnen- en buitenkant. Voor dit project leverde de klant een nieuwe afdekkap, waardoor de tachograaf netjes boven naast de radio kon worden weggewerkt. Een uitdaging was het plaatsen van de Kitas-sensor door het beperkte ruimte rondom de versnellingsbak, maar ook dit is vakkundig opgelost.

Klaar voor Internationale Wegen

Aastagro kan nu met een gerust hart de weg op, ook internationaal, zonder zich zorgen te maken over controles. De ombouw naar de nieuwste tachograaf zorgt ervoor dat ze volledig voldoen aan de huidige regelgeving. Wel zo prettig!

Interesse in Tachograaf Ombouw?

Heeft uw voertuig ook een upgrade nodig? Bij de Tachograaf Specialist bieden we vakkundige tachograaf ombouw voor diverse vrachtwagens, waaronder Scania-modellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.