Projectomschrijving

Klant: J. Bruins B.V.

Recentelijk hebben we voor J. Bruins B.V. een succesvolle opdracht voltooid. We hebben een Daf 95XF vrachtwagen gemoderniseerd van een 1318 Analoge Tachograaf naar een moderne 4.1 VDO Tachograaf. Hierdoor voldoet de vrachtwagen direct aan alle actuele Tachograafregels, waardoor internationaal vervoer probleemloos mogelijk is.

Het project


Onlangs hebben wij voor J. Bruins B.V. met trots een mooie opdracht voltooid! Het betrof een Daf 95XF in topstaat, die origineel was uitgerust met een 1318 Analoge Tachograaf. Wij hebben deze vrachtwagen met zorg en precisie omgebouwd naar een geavanceerde 4.1 VDO Tachograaf. De tachograaf ombouw zorgt ervoor dat de vrachtwagen direct voldoet aan alle huidige Tachograafregels, waardoor onder andere internationaal vervoer geen enkel probleem meer vormt.

Bij de Tachograaf Specialist staan wij bekend om onze zorgvuldige aanpak en expertise op het gebied van tachograaf in/ombouwen. De ombouw naar de digitale 4.1 VDO Tachograaf verliep soepel en voorspoedig.

Bent u ook in het bezit van een analoge tachograaf en overweegt u een upgrade naar een moderne 4.1 digitale tachograaf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken via telefoon op 0571 – 70 05 17 of per e-mail via info@Tachograaf-specialist.nl. Ook bent u van harte welkom op ons adres: De Meente 20K, 8121EV Olst. Kies voor de Tachograaf Specialist en ervaar de professionele aanpak die uw voertuig verdient!